Jessica Clarén

A BIG HEART AND SOUL
Scroll Down

Frisk

Ny vecka och jag är frisk! Hurra!

  • Jag kör mina klasser.
  • Jag ska smiska av en massa pass utomhus – herre gud vad jag längtar.
  • I helgen åker jag en sväng på fredag till Köpenhamn och på söndag kör jag vidareutbildning i klassdesign – är du sugen på att gå? Maila mig på jessica@jessicaclaren.com.
  • Nike kör Tights of the Moment igen – röda visst är de snygga?
  • Jag har beställt ett nytt objektiv, som lite ”plåster på såren paket” för att jag varit sjuk. Så kommer ta en massa bilder.
nike_red

Vad har jag i huvudet när jag springer

Jag älskar att ni hade så himla många  önskerubriker – det här är en av dem.

Idag har jag sprungit. Jag börjar lugnt, smyger upp det för att immunförsvaret ska hinna växla upp innan jag drar igång ordentligt. Det är lustigt det där med löpning. Det är så fruktansvärt jobbigt ibland men också så himla härligt. Kroppen känns pigg men inte riktigt i gasen, vilket kanske iofs inte är så himla konstigt efter att ha legat med luftrörskatarr och feber i nästan 2 veckor.

Men nu är vi på väg tillbaka. Kroppen och jag.

Oftast när jag springer så rensar jag tankarna. Klassiskt men jag liksom bearbetar saker eller får se dem lite från ett annat perspektiv. Sådan som känts jobbigt kanske efter en löprunda känns som en klackspark. Jag tänker ganska ofta på upplägg till klasser. Galet lustigt men oftast sätter jag många upplägg när jag springer.

Numera springer jag oftast distans och inte intervaller eftersom löpningen enbart funkar som komplement till cyklingen,  och då hinner jag tänka. Kör jag intervaller så tänker jag inte alls utan verkligen känner allt istället.

Tänker ni som jag när ni springer?

 

after_run

Åtta saker jag tycker du ska ha koll på

Imorgon klockan 12 öppnar bokning för årets mysigaste och mest intima konvent – Workout Åre. Fantastiska inspiratörer och fantastiska människor. Jag kommer vara där och andas fjälluft och ta in stillheten som porlar i fjällbäckarna när våren går mot sommar där i dalen.

10 mars tar Nike över Münchenbryggeriet och kör N+TC – boka din plats nu – vet att de är limiterade i antalet.

Jag och Claesson har sparkat igång vårterminen med SPRING. Kom och häng med världens bästa löpargäng varje onsdag klockan 18.00. Håll koll på vad vi gör här.

 Lunar Tempo – sommarens snabbaste sko i löparspåret. Ja men typ.

Bor du i Stockholm sväng förbi Koloni på Biblioteksgatan och ät ekologiskt och bra mat.

Jag har  köpt mönstrade tights till J – äntligen kommer det annat än svarta till killar. Nike så klart. Vad säger ni, hiss eller diss? 

I morgon ska jag göra glutenfritt tunnbröd från det här receptet. Testa de du med!

Tävla om ett träningspass med Hellner här – hoppas att de tar guld imorrn grabbarna!

Bilder från gårdagens Spring. Jag som hostande coach sidanom – frisk imorrn tror jag faktiskt!

jcmc
jcmc-9
jcmc-8
jcmc-7
jcmc-6
jcmc-5
jcmc-4