Favorit på grillen

Absolut något av det godaste just nu är nog ta mig tusan grillad röding. Så fantastiskt gott att jag skulle kunna äta det varje dag.

Du behöver rödingfilé. Marinera dem sedan med socker, salt, svartpeppar, citronsaft, dill, gräslök, persilja och olivolja.  Färska kryddor förstås. Lägg dem på grillen. Servera med nypotatis och färska grönsaker.

Garden Life

Det växer så det knakar i mitt orangeri. Vi skördar gurkor på löpande band och det vimlar av tomater. Vi har fått en melon och massor av hanblommor. Vi behöver någon mer honblomma för att få mer än en melon, så snälla melongud – ge oss honblommor.

Future is Female

Den här t-shirten har nog aldrig känts mer rätt. Jag fullkomligt älskar den. Min kollega och en av Sveriges mest fantastiska instruktörer, Cecilia Gustafsson, gör den. Jag blev helt förälskade i den uppe i Åre och då sålde hon slut på den, men igår kom ett paket med den och 2 till som är minst lika fina men med annan text ( ni ska självklart få se dem med).

Men ärligt, tjejer vi behöver varann och vi behöver tro på en värld med jämställdhet med allt vad det innebär från lika löner och damstarter på långlopp.

 

SaveSave

16 Personalities

Största cykelveckan i Sverige vibrerar med efterdyningar överallt i alla mina feeder och jag är så sjukt stolt över alla She Rides cyklister som kört Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan.  Jag har suttit en bra stund nu och försökt formulera det jag känner i ord, men tycker inget jag skriver gör alla i communityn rättvisa. Jag vill hur som helst uttrycka min tacksamhet och stolthet över alla. Så jäkla glad att ni finns och till dig som kanske inte är med oss än, stort välkommen in i värmen och gemenskapen.

Jag har cyklat och cyklat den här veckan. Idag hade jag solkörning och motvind hur jag än körde,kändes det som. Vinden var varm och puttade mig bakåt om jag inte borrade mig framåt.

När jag kör distans och är själv så brukar jag lyssna på podcasts. I helgen har jag betat igenom en del avsnitt och vill tipsa om avsnittet med Timbuktu i Framgångspodden. Så himla bra på så många sätt. Ikväll så hade jag 30 trevar i öronen och de pratade bla om personlighetstest. Jag kan tycka sådant är lite kul och var tvungen att gå in och göra testet de pratade om på 16 Personalities.

Min testresultat blev – The Campaigner. Och sedan gjorde jag om testet och blev en Entertainer.

Tror jag är en blandning av mycket – men tycker det är så himla intressant! Vad tror du jag är för personlighetstyp?

 

 

SaveSave

Lördagsslista

 

#1. Mitt orangeri – hörrni, jag har skördat och ätit min första egen gurka! Vilken grej alltså! Snacka om närodlat.

#2. She Rides – jag spricker lite av värme, kärlek och stolthet för communityn som är helt makalöst fantastisk på alla sätt. Imorse runt 4 på morgonen startade de nere i Motala och kör just nu runt Vättern. Ifjor (ni kan läsa om det här) och året innan (här hittar ni inlägget om det) cyklade jag med dem, nu hejar jag ivrigt på sidanom.

#3. Svenska jordgubbar –  Köpte första asken för säsongen idag – och ja det är lite smått fantastiskt. Så fantastisk att jag åt upp hela lådan.

#4. Fredagsdiss – Ok, så himla svenskt att gnälla på vädret och jag vet att det egentligen är rätt härligt i alla väderlag, men spöregnet i veckan, som var som en monsun, gjorde mig genomdränkt på 10 sekunder.

#5. Morgonlöpning med Rocky – Han och jag kör några gånger i veckan på morgonen en liten tur runt på halvön. Jättelugnt och jag får mest kämpa med att hålla emot Rocky när han himla himla gärna drar som en draghund. Vi springer med sele som jag har runt höften och den lilla ”skiten” drar som en tok nedför men aldrig uppför.

#6. Särskrivningar – alltså jag gör dem ibland med, men få saker får mig att skratta så himla mycket.

#7. Mina nya cykelskor – Limiterade och fantastiska landsvägsdojor, de bästa där finns faktiskt. S-Works 6 Road.

SaveSave