Boost your warrior

älskar, saknar och önskar

Min eminenta bloggkollega Elna har gjort en kul grej som jag också kör. Förresten – in och fråga på ”frågestunden” och kanske samtidigt vinn ngt härligt från Nike.

Här kommer lite älskar, saknar och önskar.

 

Jag älskar hösten. Ruggiga novemberkvällar. Piskande regn. Uppskattar så klart sommaren med, men hösten, så magiskt fostrande.  

Jag saknar att kunna äta gluten. Åh vad jag längtar efter surdegsbröd. Kanelbullar. Riktig pasta. Ok för bönpasta och andra alternativ, men det spelar ingen roll – det är int ensamma sak.

Jag tycker så mycket om mina samarbetspartners (loggor längst ned på bloggen). Blir galet glad av att vi tror på varann – ihop! Hurra vad bra ni är.

Jag brukar dricka kaffe alldeles för sent. Men somnar ändå.

Jag önskar mig en trisslott med tokvinst. Fy fan vad härligt det hade varit. Ok, om det inte går så vill jag ha något snuskigt fint – som tex krukorna i koppar från Skultuna – hur fina är inte de!?

Jag behöver mina vänner och kramar. Omtanke och vänskap. Så lätt att man bara springer snabbt framåt och glömmer det lilla viktiga i livet.

Jag fick i förrgår bildörren rakt på näsan och verkar ha en spricka i den. Så klumpigt och himla himla onödigt.

Jag blir glad när ni gillar och delar och kommenterar. Då känns bloggen kul! (samma som Elna men älskar det från hela hjärtat – mera sådant!)

Jag längtar efter mitt hus.

Jag mår bäst när kraven skruvas ned men tempot ändå är högt och ibland bara pausas.

Jag undrar såklart vad du längtar efter med och saknar, älskar – berätta och in o läs Elnas! 

vinter2

Boost your warrior

Frågestund

Det pågår någon sorts konstgjord andning just  – ni vet när man verkligen önskar att man hade fler timmar på dygnet. Massor av fler sådana. Samtidigt öser regnet ned – älskar smattret mot fönstren. 1 dag kvar sedan bor vi i paradiset.

Jag vet att det är några som önskat frågestund – helt enkelt, du ställer en fråga, allt mellan himmel och jord och jag svarar. Det kan vara verkligen allt, allt från träning till vad jag helst har på mig hemma. Ja, ni fattar. Jag är pepp på att dela med mig – så passa på. Jag lovar att bland alla er som frågar – lotta ut något fint !

 

hellas_2

 

Boost your warrior

Saker du inte bör missa i Stockholm

Mina dagar är just ny fyllda av träning, möten, jobb och produktion. Där mellan varven försöker jag packa ned 10 år i flyttkartonger och inse att jag kommer lämna stöket på gatan jag älskat, och byta ut det mot paradiset. Det är ganska lustigt på ett sätt att uttrycket ”var sak har sin tid” stämmer och att det tar just tid att inse det – och precis när jag skrev det känns öjag mig så jäkla präktig.

På sätt och vis när jag springer fram och tillbaka och köper flyttkartonger, glödlampor och massa annat – återupplever jag Stockholm. Med lite nya ögon.

Jag uppskattar mina små guldklimpar.

Som idag efter tandläkarbesök när jag gick hem från Karlaplan till Kungsholmen, för att fortsätta och jobba, och svängde inom Renée Voltaires Pepstop för att köpa med mig lunch. Köttfri sådan.

 

Andra saker du inte bör missa i Stockholm är:

>>> Åhlens bottenplan. Ny sportavdelning och min nya favorit  som är ”Torget” med tokigt härliga småbutiker – min favorit är Bunches by Blomrum som säljer blommor i buntar. Fina härliga snittblommor och Nitrolabs som har glutenfria creps!

>>> Åhlens inredningsavdelning som fått världens bästa urval och toklyft.

>>>Aesop – på Jakobbergsgatan – tokigt fina produkter som numera är mina nya favoriter i badrumsskåpet. Bäst är Aesop Parsley Seed ansiktsrengöring och handskrubben. Plus för magisk personal.

>>> Köra marklyft och knäböj på vilket gym som helst. Helt klart favoritövningar för starka cykelben och stark kropp.

>>> Yellow Corner på Mood. Älskar bilderna. Fick en av dem i födelsedagspresent av fina vänner. Gissa vilken? Den kommer vara i mitt nytt kök – som by the way ska göras om så fort jag kan. Jag vill ha det mörkbetsat, läder och mässing.

>>>Blommor – jag har skrivit om dem förut men måste göra det igen – Floristkompaniet på Norrlandsgatan.

>>> En runda efter skymningen runt Kungsholmen för att se stadens ljus mot vattnet.

>>> SATS Vällingby som kör Activios nyhet – Watt- och pulssystem. Världens första och garanterat det som kommer bli hetast i cykelsalarna runt om. Det kommer ge allt en helt ny dimension.

 

pepstop renee voltaire-2 pepstop renee voltaire-3

Lunchen från Renée Voltaire Pepstop. 

Boost your warrior

Bloppis

Jag tokknarkar heminredning nu. Helt besatt. Jag har redan möblerat hela huset. Gjort om köket. I huvudet alltså. J är som vanligt den mer sansade av oss och tycker jag ska lugna ner mig lite och komma in först. Han har en poäng, men jag älskar att drömma mig bort.

Hur som – vi rensar och jag tänkte köra lite bloppis, mindre grejor att flytta liksom och plats för nytt.

Först och främst, jag har 2 par sjukt fina skidor varav ett par aldrig åkta på. Båda två så sjukt roliga och åka på.

VÖLKL RTM 84
Åkta på en vecka. Fantastiskt skick. Pistskida för alla sorts underlag. Full rocker konstruktion, Völkls unika wide ride Marker bindning som gör den oerhört lätt att kanta trots den relativt breda midjan Förstärkt med titanal. Otalig testvinnare

Bindning: Marker IPT WIDE RIDE
Längd: 166 cm
Nypris per par: 9000
Pris 166 cm: 3500

 

VÖLKL CODE SPEEDWALL
Aldrig åkta på. Farstabil. Toksnabb upp på kant. Vridstyv med makalöst isgrepp. Fantastisk skida helt oanvänd.

Bindning: Marker Motion
Längd: 171 cm
Nypris: 9800
Pris: 4000

Skicka mig ett mail på jessica@jessicaclaren.com om du är intresserad

Åre 95