A Big heart & Soul.

A true inner warrior.
Jessica Clarén
Scroll Down

Favoriter just nu

Ny vecka – NTC Week

Ny vecka. Efter förra veckans lite motivationssvacka så ska denna veckan rocka fullständigt.

  • Vi kör NTC Week i Stockholm – kom och rocka med oss! Du anmäler dig här.
  • Hoppas på att Readly snart har typ alla tidningar. Vill ffa ha in BiCycling, Womens Health, Stark, Outside där och ja Runners World med. Elle också nu när vi ändå är i farten.
  • Har lite poddar att lyssna på – Årepodden , Saras podd osv.
  • Kör mina klasser denna veckan förutom Shapen imorgon tisdag. Visst ses vi ikväll på Hötorget.
  • Har fått låna mixernas Rolls Royce – en Vitamin Mix – och förväntar mig smått underverk i köket.
  • Har också ett inplanerat maxtest med tröskel, VO2MAX och hela faderullan till helgen.
jessica-claren-35
kickr-4

Det är inte alltid fantastiskt – träningsmotivation

Vi har pratat om det, i lite olika bloggar överallt – det där med att det är lätt att försköna bilden av vardagen i bloggen.

Och vet ni, den här veckan har varit en ren skitvecka tränings- och motivationsmässigt. Jag har känt mig hängig men inte riktigt sjuk. Haft galen huvudvärk som skickade ner mig i soffan i tisdags och mycket i huvudet. Som grädden på moset har det gjort att motivationen känts risig värre.

Det har inte varit speciellt kul helt enkelt. Inte alls.

Och så där är det. Ibland. För alla. Även för mig. Det är mest det jag vill att du ska veta, bland alla poster om träningspass och bilder på magrutor. Alla har svackor. Och det är helt normalt och framförallt ok – vilket jag med måste påminna mig själv om så klart.

Sådan här veckor, när vädret ute är allt annat än upplyftande, är det svårt att klättra upp på trainern och köra skiten ur sig. Därför tycker jag att både du och jag ska klappa vandra lite extra på axeln för alla de passen som blivit av och även för de som inte blivit av.

Bilder från ett pass som sent och långt om länge blev av igår. 22:50 var jag klar. En fredagkväll.


kickr

kickr-4
kickr-3
kickr-2
styrka

Debatten om högintensiv träning

Efter all uppståndelse och ännu ett program i Debatt som ifrån att egentligen diskutera högintensiv träning vs mängdträning och lågintensiv sådan, blev ett försvarstal för crossfit. Så här är det, det som bör understrykas är att vi alla är olika, stimuleras och hanterar fysisk belastning olika. Vi är skapta att inte likriktas i allt och det är omöjligt att svara på vad som är bäst för alla. Det finns verkligen inte ett svar utan lika många som vi är människor.

Så klart högintensiv träning kan vara skadlig och lågintensiv med. Det är inte farligt att träna det ena eller det andra, tvärtom hälsosamt och fler borde faktiskt istället blanda mer lågintensivt och högintensivt och skita i mellanmjölken.

Men i slutändan om mellanmjölken är det ända du gillar och mår bra, är skadefri, stark och lycklig – ja då är det det bästa valet för dig.

styrka-4

Vinn en plats till Yournextmove

Hade allt varit som vanligt hade det om en vecka smällt ordentligt i Globen. Nu blir det inget Blast men det händer grejor i sommar i stället och den 7 februari kör vi ett härligt event med massor av innovativa klasser  på schemat med YourNextMove.

I min julkalender kunde man vinna en plats och den knep Annika och vet ni, vi lottar ut en plats till! För att vinna den, släng in en kommentar till detta inlägget.

Bilden nedan är från min cykelklass på vårt event i Sthlm i våras.

ynm-2

 

 

Veckolista

Vissa veckor är jag mer strukturerad, vissa inte alls. tokigt målfokuserad och visa inte lika mycket.

Den här veckan har jag lite saker på min agenda bla:

1. Ytliga saker som att fixa mina naglar hos Frida. Jag har problem med att de skivar sig och eftersom jag jobbar mycket med mina händer är räddningen att sätta gellack på dem. Check på denna!

2. Vi åker till Gran Canaria den 21-28 mars med She Rides – vill du med – skicka intresseanmälan till mig på jessica@jessicaclaren.com. Man som kvinna är så klart välkomna. Vi sätter den här veckan de sista detaljerna och går ut med all info i helgen. Så himla kul! Dags att fixa cykelbrännan för 2015.

3. Hålla mig på cykeln. Har en spricka i tummen efter vurpan för 2 veckor sedan.

4. Köra med Pernilla – check på den i em.

5. Packa upp sponsorleverans från Nike och hitta plats till kläderna någonstans.

6. Gå ned till den hemlöse mannen som håller till  i vårt kvarter med mat och lite pengar. Och en av Jaimes jackor.

7. Försöka hitta en hunddejt till Rocky som vill träna på möte med oss.

Vad har du på din lista?

nails