PR & Partners

Jessicaclaren.com är en av Sveriges största träningsbloggar även en av de mest inflytelserika bloggarna enligt Twingly och Cision. Bloggen har varit en av fem nominerade träningsbloggar av VeckoRevyn i genren bästa träniningsbloggen. 2013 vann Jessica guldhjärtat som ”Årets instruktör”.

Bloggen drivs av mig, Jessica Clarén och i egenskap som privatperson. Jag är grundaren till Sveriges snabbast växande nätverk för tjejer som cyklar –  She Rides.

Kommentarer är välkomna och modereras aldrig, så till vida att de innehåller personangrepp eller annat som bryter mot lagen – sådana kommentarer välkomnas inte.

Produkter som skickas till mig för att provas och testas, recenseras alltid med min ärliga åsikt. För mig som bloggare och inspiratör samt verksam inom hälso- och träningsbranschen är det enormt viktigt att ta del av de senaste nyheterna och innovationerna. Därför välkomnas alltid relevanta samarbeten.

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Kontakta mig gärna på jessica@jessicaclaren.com.

Sponsorer och partners som jag samarbetar med idag är bla:

sponsorplatta_ny