Type and press Enter.

PR & Partners

Jessicaclaren.com är en av Sveriges största träningsbloggar även en av de mest inflytelserika hälso-, tränings- och cykelbloggarna. Bloggen har flera gånger varit en av de nominerade träningsbloggar i genren bästa träniningsbloggen. Jessica har vunnit branschpriset guldhjärtat som “Årets instruktör” och har flertalet nomineringar i bagaget och också utsedd av Husky till en av Sveriges mäktigaste och mest inflytelserika.

Bloggen drivs av Jessica Clarén och i egenskap som privatperson. Jessica är grundaren till Sveriges snabbast växande nätverk för tjejer som cyklar –  She Rides,  StrongHer ambassadör och ambassadör för Scott och Reebok.

Kommentarer är välkomna och modereras aldrig, så till vida att de innehåller personangrepp eller annat som bryter mot lagen – sådana kommentarer välkomnas inte.

Produkter som skickas till mig för att provas och testas, recenseras alltid med min ärliga åsikt. För mig som bloggare och inspiratör samt verksam inom hälso- och träningsbranschen är det enormt viktigt att ta del av de senaste nyheterna och innovationerna. Därför välkomnas alltid relevanta samarbeten.

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Kontakta mig gärna på jessica@jessicaclaren.com.

Sponsorer och partners som jag samarbetar med idag är bla: