Menu

Livet. Bloggen. Drömmar. Krossas. Väcks till liv. Livets berg- och dalbana. Jag har gett den här bloggen lite konstgjord andning ett tag. Inte haft kraft mellan att mött asfalt och annat i livet, att orka ge den kärlek. Och det är ju så himla synd. Den har funnit med mig sedan 2007. Över 10 år. Och jag har inte ens firat att den fyllt just 10 år.

Alltså 10 år. Jag får faktiskt blåsa liv i den igen. Alltså på allvar. Inte bara hålla igång den med små andetag här och där. Den har följt mig så länge och tillsammans har vi skapat och byggt otroligt fina saker. Så vi firar det här 11 året tillsammans.

Och om du har något du önskar – någon riktning eller önskeinlägg, fråga som borde få hamna i rampljuset – det är nu jag behöver den.

 

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

1 Comment

  • Anna
    20 juni, 2018 at 6:41

    2007, året då alla började blogga?. Har inte heller hunnit fira tioårsdagen men får väl börja planera 15-årskalaset för det säger ju liksom bara pang ?

Leave a Reply