Menu
TRÄNING

Debatten om högintensiv träning

Efter all uppståndelse och ännu ett program i Debatt som ifrån att egentligen diskutera högintensiv träning vs mängdträning och lågintensiv sådan, blev ett försvarstal för crossfit. Så här är det, det som bör understrykas är att vi alla är olika, stimuleras och hanterar fysisk belastning olika. Vi är skapta att inte likriktas i allt och det är omöjligt att svara på vad som är bäst för alla. Det finns verkligen inte ett svar utan lika många som vi är människor.

Så klart högintensiv träning kan vara skadlig och lågintensiv med. Det är inte farligt att träna det ena eller det andra, tvärtom hälsosamt och fler borde faktiskt istället blanda mer lågintensivt och högintensivt och skita i mellanmjölken.

Men i slutändan om mellanmjölken är det ända du gillar och mår bra, är skadefri, stark och lycklig – ja då är det det bästa valet för dig.

[insert]styrka-4[/insert]

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

2 Comments

  • Isa
    23 januari, 2015 at 10:29

    klockrent!! Bra Jessica!

  • Anna
    26 januari, 2015 at 12:59

    Håller med i allt du skriver här. Känns som en hitte på-debatt att argumentera över hög vs lågintensiv träning. Låt folk träna vad de vill. Synd om dom som inte känner till att omväxling förnöjer…

Leave a Reply