Menu
Boost your warrior

Alla dagar är inte fantastiska

Alla dagar är inte fantastiska. Så är det bara. För alla. Det kan vara skönt att påminna sig själv om det. Idag har jag varit sur och grinig. Även om jag sällan är det – så med handen på hjärtat, var det så idag. Jag har sådana dagar med när det känns som jag fått en käftsmäll och trillat baklänges i en kullerbytta. Och det kan vara ganska sällan jag verkligen skriver om det.

Det som är viktigt sådana dagar är att du (och jag) har något att falla tillbaka till. En sorts grund inifrån ut som tillåter dig att vara den du är – alla dagar. Både de dåliga och de bättre.

Välj din omgivning med silkeshandskar – omge dig med vänner som är som en krispig vinterdag där solstrålarna värmer lite extra och den kalla luften får dig att andas lite mer. Sådana som påminner dig om att vare sig du har en bra eller sämre dag duger du och är fantastisk för att alla de nyanserna i din personlighet är du och gör dig unik.

 

jessica-vinter-3 jessica-vinter-4 jessica-vinter-5 jessica-vinter-8

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

7 Comments

 • lanttolife
  17 januari, 2016 at 20:02

  Så är det. Vissa dagar alltså. Stor kram till dig!
  Ps. Jag vill komma och hänga hos dig! Känner lite för att ta med mig datorn och komma över och jobba hos dig en dag. Kaffe, kramar och en massa kreativt jobb … Win. Win.

 • Ulrika Tallgård
  17 januari, 2016 at 20:04

  Precis så. Mina kompisar är underbara o alldeles krispiga:-)

 • Anna Lissjanis - Trend o träning
  17 januari, 2016 at 21:11

  Nej, verkligen inte. Och även under en dag går det upp och ner…

  Stor kram!

 • Amira
  17 januari, 2016 at 22:50

  ❤️❤️❤️Att få ta del av Alla dom där nyanserna hos en människa som betyder något är nog bland det finaste förtroende man kan få. För mig är det att på riktigt dela livet och som du säger så innebär livet dagar eller stunder då det inte är glass och ballonger. Kram! ❤️

 • Mia
  18 januari, 2016 at 12:23

  Skönt att höra att de drabbar oss alla! Det är ok- tack för bra tankar att hålla i!❤️?

 • Ann-Margrete Clarén
  18 januari, 2016 at 17:26

  Kram från Österlen!

 • Karin
  18 januari, 2016 at 21:45

  Samma sorts dag här. I morgon är en ny dag och nya möjligheter.

Leave a Reply