Menu
TRÄNING

Att räcka till

I Stockholm försvann snön lika snabbt som den kom och bäddade in oss i en grå ganska menlös dimma. Kroppen känns pigg och stark men huvudet ganska urladdat efter helgen. Det blir liksom tomt när det är över. Alla fantastiska människor, all vibrerande energi, all förberedelse och på ett kick är det över. Jag är extremt självkritisk i vissa lägen och aldrig så mycket som nu. Jag tycker det är en sund egenskap som får mig att utvecklas så länge jag håller den i schack med att i bland bara andas ut.

Så just idag vill jag allra helst andas ut. Andas ut du med. Du och jag duger precis som vi är.

 

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

2 Comments

 • Alex
  4 februari, 2014 at 10:28

  Underbara du! Tack för all inspiration och pepp och tack för att du helt ovetandes var med mig i mina tankar i lördags när jag var på audition för att bli ledare på Friskis&Svettis. (Vilken gick mkt bra, ska på intervju på torsdag).

  Hoppas att jag får chansen att gå på en av dina klasser i framtiden.

 • Mia
  4 februari, 2014 at 19:19

  Har två välbehövliga vilodagar efter denna grymma helg på Globen:) men imorgon blir det spinning på mitt favorithak igen!

Leave a Reply