Menu
Boost your warrior / event

Digital detox

Jag har haft en liten “digital detox”, mindre skärmtid eller press på att inlägg och poster måste komma i ett jämt flöde på diverse sociala kanaler. Det har varit välbehövligt tror jag, att få bort den pressen och bruset efter 10 års bloggande – som en efterlängtad vilovecka. Oftast efter viloveckor och vilodagar är man sjukt pepp på att gasa hårt, och det är jag med. Så nu vill jag ha er hjälp att bara peppra ut härliga saker, kan ni inte hjälpa mig och önska vad ni vill läsa?

Önska massor!

Bilden är förresten från helgens WorkOut Åre – tagen av Norberto. Ikväll kommer allt om helgen, passupplägg, spellistor och hela alltet. Kvinnorna på bilden är fantastiska människor med en enormt imponerande och härlig urkraft. Love you girls! 

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

6 Comments

 • Cykelkatten
  5 juni, 2017 at 14:55

  Mer mtb! (mest för jag själv är så inne på mtb just nu efter 2 år utan)

 • jessica
  5 juni, 2017 at 14:59

  Älskar att du var först att kommentera! Mer mtb kommer jag lovar!

 • Ulrika
  5 juni, 2017 at 15:57

  Teknik på racer vill jag veta mer om! Man pratar oftast om mtb-teknik tycker jag. Men det måste ju finnas mycket att lära sig om racer också…. Jag vill gärna kunna ta med mig detta till vår lilla tjejklunga som kör i Växjö ?

 • Amira
  6 juni, 2017 at 9:20

  Din egen “träningsresa”. Du har genom hårt dedikerat arbete kommit till att tävla på elitnivå. Vilka har varit dina största framgångsfaktorer med facit i hand? Vad är dina största tillgångar och vad upplever du har varit riktiga utmaningar. Berätta!

 • jessica
  7 juni, 2017 at 21:32

  Racer är ju grymt! Den tar jag med!

 • jessica
  7 juni, 2017 at 21:32

  Amira :-*

Leave a Reply