Menu
TRÄNING

KiropraktorKompaniet

Medan världens bästa Jimmie föder barn tillsammans med lika underbara Gina, vrålar min kropp efter behandling och omtanke. Därtill att den förbenade röran med renoveringen sätter sig precis där den ska, i min kropp, i min rygg, i mitt huvud, i mina drömmar osv (Tack alla för ert stöd).

Så jag fick tips om KiropraktorKompaniet. Jag var där förra veckan och denna veckan, och är verkligen supernöjd. Kinkig som jag är är det verkligen bara Jimmie som rockat mina kotor, men både Micke som idag också gett mig behandling med laser och Johanna som gav min kropp massage, riktigt massage, dvs djupgående och “medveten-om-hur-kroppen-fungerar-massage”, är suveräna, rent utsagt skitbra.

Deras mottagning tycker jag borde skänkas till mig som bostad.

 

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

3 Comments

 • soffan
  9 augusti, 2011 at 13:14

  Åh, jag skulle också behöva gå och få behandling… Har fan inte råd. Dags att löneförhandla med nya chefen kanske ;) .

 • petra
  9 augusti, 2011 at 13:42

  Låter härligt! :) Det är så viktigt med duktiga människor. Så många gånger som man har gått till en massör och blivit besviken för att man inte känt något alls… Riktiga tag ska det vara! Kul att höra att du är nöjd med kiropraktor kompaniet. Ha det fint! Kram

 • Bea
  9 augusti, 2011 at 19:44

  Dom är riktigt duktiga! Brukar också gå dit:) Hoppas allt löser sig med badrummet nu……annars får ni komma och låna mitt badrum från måndag:) Pöss

Leave a Reply