Menu
Boost your warrior / CYKELSPECIFIKT

Klädtips för vintercykling

Idag hade jag inplanerad distans oftast hamnar den på helgerna när det finns tid att sitta några timmar på cykeln. Vi har haft en magiskt fin cykelvinter i Stockholm, utan minusgrader att tala om och snöfritt, förutom någon liten dumpning av snö som töat bort dagarna efter. Men nu ligger snön kvar och det är under nollan och strax efter 15:00 så sjönk temperaturen ned mot -9°.

Jag fryser lätt om händer, rumpa och fötter. Fartvinden i sig gör att köldeffekten efter några timmar kan få den starkaste att vika ned sig. Så många gånger har jag legat och vridit mig av smärta innanför dörren efter timmar i kylan – dunkande fingrar och fötter som känns som de ska sprängas. Det gör så sanslöst ont.

I julklapp fick jag innerhandskar och sulor med värme. Magiskt! Handskarna har tre lägen och sulorna ställer du temperaturen med en app.

Mina små knep för att hålla värmen är hjälm där du kan sätta för hålen, en storlek större handskar så du får plats med en innerhandske. Lager på lager på överkroppen. Vinterskor och merinoullstrumpor. Buff såklart och material som är vindtätt eller en vindväst ovanpå jackan.

 

  

 
 

 
0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

3 Comments

 • Amira
  21 januari, 2018 at 22:19

  Wow så fina bilder✨Alltid viktigt att ha rätt kläder ..men alltså sulorna du fick ?Dom är ändå to die for?❤️

 • www.traningsgladje.se
  21 januari, 2018 at 22:39

  älsk på vintercykling!

 • Rosanna Johnsson
  25 juli, 2018 at 13:29

  Nu längtar man till vintern. Väldigt vackra bilder du har. Kan rekommendera två lager strumpor också. Att man har ett par polar strumpor som lager 2 och ett par tunnar ullstrumpor som lager 1. Men brukar vara svårt att hitta polarstrumpor tycker jag allt. Här är ett par https://www.strumpbudet.se/strumpor/polarstrumpor-ull-svart-807.html

  Tack för en fin blogg

Leave a Reply