Menu
TRÄNING

Maca vs Jessica

Jag fick en fråga om vad jag egentligen tycker om Macapulver och om jag märkt någon skillnad. Det slog mig att jag aldrig berättat det, varpå jag postar detta inlägget.

Min slutsats är följande:

Mest förmodligen är min användning av pulvret för ofrekvent för att egentligen få någon effekt och i att med den, i min åsikt, något äckliga smaken, gör mitt användande sporadiskt så kan jag egentligen inte säga om jag märkt något.

Jag tycker att smaken helt enkelt slår igenom allt och att det tyvärr gör att jag inte använder Macapulvret speciellt ofta.

 

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

3 Comments

 • Jenny
  12 november, 2011 at 18:20

  Vad skönt att det inte bara är jag som tycker så om smaken på maccapulvret. Har provat att blanda det i både det ena och det andra men smaken går igenom allt, tyvärr.

 • Träningsglädje
  14 november, 2011 at 22:52

  jag tycker maca funkar i smoothies där man har t.ex. hallon i eftersom just hallon i sig själv har en ganska stark smak. så typ hallon, nötsmör, mjölk av något slag, maca skulle kunna vara en bra kombo. själv skulle jag också lägga till chiafrön, kakaonibs och kanske lite guarana och acai… :) och kanske lite agave om man vill ha den sötare.

 • Ingegerd
  9 januari, 2012 at 0:59

  Pssst… Från och med om två veckor finns macapulver i kapselform på http://www.ravarubutiken.se . Självklart även den oupphettad och ekocertifierad :)

Leave a Reply