Menu
TRÄNING

Magnetröntgen

Jag håller som bekant på att gå till botten med min “långlöparrumpa”. Idag var jag kallad på magnetröntgen och tänkte inte så himla mycket på det förrän jag studsade upp på britsen och åkte in i “tunneln”. Jag har ju för fan lite klaustrofobi. 25 min av djupandning. Det är absolut inget roligt att ligga med 5 cm upp till taket och känna sig sjukt instängd. Sköterskan var också stressad och lätt irriterad vilket inte gjorde min panik bättre.

Hur som jag kom ut hyfsat sammanhållen och på fredag får jag reda på hur bilderna ser ut.

runclub12

 

Rumpan, hamstrings och jag på Nike+ Run Club.

 

 

1
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

2 Comments

 • Sara
  6 maj, 2013 at 16:11

  Hej och tack för en bra blogg. Jag har ett litet önskeinlägg som jag hoppas du vill skriva – om att börja cykla. Det är nämligen så att jag älskar att röra på mig, men eftersom jag jobbar tiotimmarsdagar blir det tufft att hinna med träningen. Därför har jag tänkt börja cykla till jobbet, men vet inte alls vad jag ska tänka på. Hur väljer jag cykel? Vad kostar en okej cykel? Annan utrustning? Teknik eller andra tips?

 • jessica
  6 maj, 2013 at 16:12

  Hej Sara!
  Jag ÄLSKAR önskeinlägg! Jag ska sätta mig ner ikväll och skriva :)

Leave a Reply