Menu
CYKELSPECIFIKT / TRÄNING

MTB i Rudan

Vi hade en fantastisk plan att samla på oss ett par gäng mil i sadeln. Vi hade bestämt oss att hålla till på fina skogsvägar och inte blanda in några svårare tekniska partier. Vi behövde mängd. Vi behöver mängd. Mindre än 14 dagar kvar till Cykelvasan.

Det började fantastiskt fint. Och relativt myggfritt. Vi valde att ligga och varva på 17 kms slingan. Planen var minst 3 varv. Svängde av fel någonstans och plockade drygt en mil på fina skogsvägar. Så som vi hade planerat. Varv två svängde vi aldrig av fel och hamnade där vi skulle. Det visade sig att vi fick det vi hade tänkt undvika. Vi hade galet kul och blev sådär skitiga som vi jämt blir. Någon mängd blev det inte och inte i heller myggfritt.

J, min egen privata meckare.

Sara, Sofia och jag.

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

2 Comments

  • MTB I RUDAN! | Minialthini
    31 juli, 2012 at 6:42

    […] förr ,vill du någonting-omge dig med dem som vill samma sak! Jag stämde träff igår kväll med Clarenskan och Sofia igår som också är relativt nyfrälsta med MTB. Vi skulle cykla mängd i Rudan planen […]

  • minialthini
    31 juli, 2012 at 8:24

    Ahh vilken galen runda det blev, vi gör det igen!

Leave a Reply