Det här är Jessica Clarén

Jessica Clarén – ambassadör för Scott och Nike, utbildare för Technogym och en driven entreprenör. Vinnare av Guldhjärtat. En av Sveriges största och mest inflytelserikaste träningsbloggare.  Jessica är också grundaren till She Rides och Strongher ambassadör och  blev nyligen utsedd till en av ”Huskys mäktigaste”.

 

 

Jessica är en eldsjäl inom träningsbranschen och har genom åren alltid strävat efter att vara nytänkande. Sedan guldhjärtat har hon också satsat stort på att få in fler tjejer i cykelsporten. 2013 grundade hon She Rides community och är utvald som Strong Her ambassadör. Jessica bygger cykelutbildningar och konceptklasser med världen som arbetsplats och är numera också tävlingscyklist. Som en av Sveriges mest lästa och inflytelserikaste  träningsbloggare förmedlar hon träningsglädje och fördjupad kunskap inom hälsa

Jessica söker ständigt efter mer och ny kunskap för att hitta nya dimensioner  – holistiskt, genomtänkt, smart och kärleksfullt.

Hon har också SM-guld hemma och drömmer om att köra Paris Dacar.

Jessica tar löpande uppdrag och är en sann entreprenörssjäl. Vill du anlita Jessica Claren – kontakta henne på hej@jessicaclaren.com.