Menu

Det här är Jessica Clarén

Scott ♥️ She Rides
Shes out there
Sveriges största Community
She Rides
Laget
Team She Rides
Mina rundor
She Rides Hellas

Jessica Clarén – grundaren av Sveriges starkaste och snabbast. växande nätverk för cyklister och alla äventyrare som älskar fartvind, lerstänk, svett och gemenskap –  She Rides. Jessica driver elitlaget Team She Rides pwrd by Scott och samarbetar med många stora varumärken. Hon är coach hos Guided Heroes, utbildare & inspiratör i träningsbranschen sedan slutet av 90-talet och en driven entreprenör. Under 2000-2016 var hon även Nike Master Trainer och arbetade över hela världen med träning och hälsa och fick den fina nomineringen och vann branschpriset Guldhjärtat.

2006 etablerades jessicaclaren.com och har en lojal trogen följarskara som blivit en av Sveriges största och mest inflytelserikaste. Plattfromen och Jessica har blivit utsedd till en av ”Huskys mäktigaste”.

Jessica är en eldsjäl inom träningsbranschen och har genom åren alltid strävat efter att vara nytänkande. Sedan guldhjärtat har hon också satsat stort på att få in fler tjejer i cykelsporten. 2013 grundade hon She Rides community och är utvald som Strong Her ambassadör. Jessica bygger cykelutbildningar och konceptklasser med världen som arbetsplats och är numera också tävlingscyklist. Som en av Sveriges mest lästa och inflytelserikaste  träningsbloggare förmedlar hon träningsglädje och fördjupad kunskap inom hälsa

Jessica söker ständigt efter mer och ny kunskap för att hitta nya dimensioner  – holistiskt, genomtänkt, smart och kärleksfullt. Hon har också SM-guld hemma och drömmer om att köra Paris Dacar.

Jessica står förutom med ena benet i hälsosektorn också med andra benet inom digital marknadsföring och är en ninja inom sociala medier, content och branding. I rockärmen har hon eksamen och anställning hos Hyper Island och har många stora varumärken i sin portfolio som NIKE, Reebok, Specialized, Craft, Technogym, Activio, Speedo mfl.

Jessica tar löpande uppdrag. Vill du anlita Jessica Claren – kontakta henne på jessica@jessicaclaren.com.

Exempel på närvaro i media