Menu
TRÄNING

Rakt upp och ner

Livet i resväska. Härligt och nyskapande. Smyger in vardagslyx. Uppgraderar mitt rum till ett större med lite guldkant på Clarion Post med bonuspoäng.

Ler åt graffitimålningar på Andra Långgatan i Göteborg – de får mig att tänka på LA.

Dricker kaffe med en fin och underbar vän innan vi kör igång utbildningen på lördagsmorgon inne på hennes stammiscafe – Doppio eller vad det nu heter igen.

Skriver till Annie och rådgör med att jag inte hinner få in det inplanerade distanspasset. Hon är som vanligt fantastisk och coachar mig.

Får en klump i bröstet när jag ser en tiggare sitta först vid Seven Eleven och sedan vid övergångsstället till stationen. Samma klump som känns varje gång jag passerar en man eller kvinna som sitter inlindad i en filt i något av alla hörn i Stockholm.

Njuter av sängarna på Clarion. Förvånas över att det ligger en öppnad påse nötter och en öppnad glasflaska med Pepsi Max i minibaren. Inget av det öppnat av mig.

Väntar på att öppna ögonen åt en ny dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

No Comments

    Leave a Reply