Menu
RECEPT

Releasen avklarad

Hemma i soffan… ångrar starkt att jag inte försåg mig med pepsi max när jag var i affären tidigare. *mutter*

Anyhow… vi hade en underbar klass jag och fröken Östman. Fantastiksa deltagare. Jag tycket att denna releasen är en av dem bättre på flera år… dock höll inte Jonas med (som var med på klassen). Jag tror, vilket jag sa till honom, att han måste ge den 2-3 gånger till, som alltid när man byter koreografi kan det vara svårt att landa i teknikerna och få känsla för klassen då  fokus ofta hamnar på att hålla reda på vad tusan man ska göra.

joc_blog

Jag och min fina Cissi övar “lite light” innan klassen.

joc

Klassen var SMOCKFULL med underbar deltagare. TACK för all energi och magi ni ger! I bild vackra Christina.

IMG_0718

Min chef och tillika bästa vän “provligger” de GRYMT snygga puffarna i repan på Nybroplan. Jag vill h aen sådan i mitt vardasgrum.

IMG_0719

Det börjar ta form… vinterträdgården…. här borde jag faktiskt ha en lägenhet.

IMG_0720

IMG_0721

IMG_0723

Östman.

IMG_0728

Fy fan… när jag gick hem gick jag förbi Skidbytarboden… OMG! REA på alla fina pärlor! WTF! Jag behöver:

1. Jobb

2. Fet lön

3. Någon form av spons

4. Desperat åtminstone ett par av de här godingarna.

IMG_0717

Min bättre variant än Vapianos…

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

1 Comment

  • […] Sitter och småfixar med Saras blogg och Sara sitter och postar massa inlägg från Åre.  Varför är inte jag här just nu?  Ska tröstshoppa lite på Nike.com eller kanske lika bra och spä på ”eländet” med att gå förbi skidbytarboden (som verkligen borde göra något åt deras eländiga sida) och drägla över ”min” POC hjälm och ett par ny laggar.  ”Råkar” ju liksom bo granne med denna lilla tjusiga ”bod”. […]

Leave a Reply