Reminder

Du, du vet att alla kroppar är vackra va? Att det inte bara är något man säger, utan att det faktiskt är så. Din kropp är något av det bästa du har och äger. Älska den för allt den är och allt den inte är. Sparka ideal och tankar om att du inte är tillräcklig långt bort. Glöm dem och tänk dem aldrig igen. Ge utrymme till sådant som får dig att känna dig stark, stråla och våga ta för dig. Sätt dig själv och din kropp i centrum. Och var så jäkla stolt över att du är du och att du har just din kropp. Smal, stor, mittemellan – oavsett form, fasiken vad fantastisk den är.

 

 

3 comments
  1. Så sant som du skriver men ibland är det bara så svårt att tro på. När man inte lever upp till samhällens ideal om hur en kropp ska vara, en putande mage, rumpa osv… Varje gång jag tränar och efteråt känns det alltid bättre i kroppen, tänkt vilken fantastisk kropp vi alla har som bär och genom livet och kan låta mig göra allt det jag vill! Springa och cykla (långt), simma och vara ute i naturen mm. Vid dessa tillfällen när jag är “ute” lägger jag alla ideal och “kroppshat” åt sidan och bara gillar min kropp :)
    Älskar att läsa dina inlägg och de ger en bra start på dagen!
    Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

More teasers

BODYBALANCE™ 47 is a strong and graceful release that will take you on an internal journey. Jag är redan förälskade i den kommande Body Balance releasen.
Read More