Menu
Boost your warrior / TRÄNING

Run like hell

Zoom Saturday

Igår var en typisk arbetsdag i mitt liv. Ibland så är mitt jobb sådär underbart att jag måste nypa mig i armen för att inse att det verkligen är sant. Jag har verkligen ett grymt Run Leader Crew.

Klockan 12 var jag nere i ett regnigt och ruggit Rålis och övervakade uppriggningen av målområdet under bron. 17:00 tände vi alla marshaller och 18:00 sparkade vi igång uppvärmning med drygt 20 lag som sedan körde stafett (5 gånger 1,1 km).

Stämningen var extremt härlig och avslappnad och regnet uteblev. Det var typ en perfekt kväll. Tack som fan alla ni som kom.

Vi kommer köra Zoom Saturdays (leta på #zoomsaturdays på insta) en gång i månaden och nästa gång är den 8 november och sedan 13 december – skriv upp i kalendern!

 

 

[insert]
Zoom Saturday
[/insert]

Startskottet. Kolla Carls koncentration (kille nummer två från höger).

[insert]
Zoom Saturday
[/insert]

[insert]
Fredrik Uhrbom
[/insert]

Toksnabba Sandra och Fredrik.

[insert]
Zoom Saturday
[/insert]

[insert]
Zoom Saturday
[/insert]

Galet härlig målgång.

[insert]
Zoom Saturday
[/insert]

[insert]
Zoom Saturday
[/insert]

Alla som sprang. Sanslöst härliga – tack.

Bilderna är tagna av grymma Petter.

0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

3 Comments

 • Mikael Klintmark
  26 oktober, 2014 at 11:50

  Vilka grymt härliga bilder. Jag häpnas varje gång jag träffar dig i hur mycket energi du besitter. Nu vill jag också var en del i ditt Running Crew!!! När, var och hur? ja, hur.. kan jag ju lista ut själv :)

 • pernillabredolt
  27 oktober, 2014 at 9:52

  Grymma bilder! Får se till att hålla mig hemma någon av de andra dagarna ni har run like hell. Btwn, kul att du fångat min gamla pluggkompis Calle på bild :)

 • Instamoments | jessica claren
  8 november, 2014 at 20:17

  […] fast jag hade fått för mig att det skulle bli varmt. Jag och Nike sparkade igång ytterligare en Zoom Saturday med […]

Leave a Reply