Running outfit

4 comments
  1. Problemet med de där snygga tightsen är att de drar blicken till mina problemområden – benen :) Kan man inte få snygga tights som trollar bort saker? Tycker jag inte vore en orimlig önskan.
    Hade inte du ett par andra gula Nike? … jag inser att jag ligger låååångt bak i skoparksracet. Såg Saras garderob. hoppsan. Nåt att visa för mannen här hemma, det!
    nu ska jag surfa löpskor.

  2. fi fasen va snygg du är alltså :) Jo jag tänkte på det här med gluten. Nu vet jag ju att du e en “rawfood” människa men jag tänkte ändå, min bror har ju varit gluten allergisk sedan har var bebis och min mamma bakade ofta med fiberhusk och sån mjölersättning. Nu är det ju inte jätte bra grejor i just de ersättningarna och det smakar i ärlighetens namn inte jätte gott, men jag tänkte om det kanske skulle vara ett alternativ – de har ju garanterat uppgraderats sedan 90 talet då han var liten och bodde hemma….Kram

  3. Tack BÄSTA för tipset! Jag ska kolla! Har snart en sak till dig :)
    Anna – jo jag har massor av härliga Nike. Modellen på bilden är ett par av mina favoriter att springa i. Tights är svårt alltså – Men de på bilden är fina på. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

More teasers

BODYBALANCE™ 47 is a strong and graceful release that will take you on an internal journey. Jag är redan förälskade i den kommande Body Balance releasen.
Read More