Menu
CYKELSPECIFIKT / SHE RIDES

Team She Rides 2020 – Do what makes your soul shine

Om du följer mig på instagram har du sett symbolen svepa förbi på stories och postad i flödet. Delar av Team She Rides nya profil och logga. Vi älskar den. Hoppas du gillar den med.

En ny era med massor av fina minnen tillsammans med några av de bästa lagkamraterna man kan ha. Några stannar kvar, några går vidare och några nya kommer in. Precis som det ska vara – i sporten och i livet och precis det vi vill med She Rides – förverkliga sådant som får själen att glittra. Välkommen 2020 vi längtar efter dig. Året då vi gör ännu mer av det som får själen att glittra lite extra.

Är du nyfiken på den nya laguppställningen så håll utkik efter årsskiftet.

Loggan kommer från formen av en cyklist. Den har växt fram från olika former av en kvinnlig cyklist, kika nedan.

She Rides är ett fantastiskt nätverk (red not. inte bara för hon, utan för han och hen med) och i communityn finns människor med otroliga talanger. En sådana är Maria Ottosson som hjälpt oss plocka fram vår nya identitet tillsammans med oss.

14
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

No Comments

    Leave a Reply