Menu
Boost your warrior / CYKELSPECIFIKT

Träningsläger med Team She Rides pwrd by Scott

Jag är tillsammans med tjerena i Team She Rides powered by Scott  nere på Fuerteventura och kör en veckas träningsläger. Jag är så himla tacksam för alla era tillrop i vår satsning att göra ett slag för cykelsporten. Tjejerna är helt fantastiska och vi alla bidrar med en oerhört värdefull och livsviktig balans i teamet, i vänskapen och livet på sadeln. Över vatten och genom eld tillsammans, det mesta känns möjligt.

Hela veckan handlar om att få värdefull och viktig distans och timmar på kontot. Vädret växlar mellan sol, vind, regnskurar, sol och vind igen.

Bilder från ett typsikt distanspass nedan.

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 


0
About Author

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

1 Comment

  • Amira
    2 februari, 2018 at 9:18

    Det ser helt magiskt ut! Jag fullkomligt älskar att du dragit ihop så grymma tjejer till ett team. Ni inspirerar i hela cykel Sverige! Det bor så mycket kraft i ett “tillsammans”. Skulle gissa på att det inom kort kommer poppa upp fler tjejteam nu : -) Heja er, vännen <3

Leave a Reply